Stiri si evenimente

Comunicat de presa

COMUNICAT DE PRESA

Asociația LifeTech City, primul pol de competitivitate din România în domeniul medical, al științelor vieții și al medicinei informatice a susținut in data de 17 ianuarie 2019, in sala de consiliu nr. 45 aflata la etajul 1, in incinta Primăriei Municipiului Târgu Mureș, ședința deschisă cu privire la oportunitatea constituirii Parcului Științific si Tehnologic în domeniul medical, al științelor vieții și al medicinei informatice în Târgu Mureș, în parteneriat între autorităţi publice, universităţi, unităţi saniate, ONG-uri şi mediul privat de afaceri. Asociaţia LifeTech City reuneşte în prezent 25 de membri, din care 4 instituții/autorități publice, 3 universități, 3 unități sanitare, 3 ONG-uri și 12 companii. 

SOLUȚII DIGITALE PENTRU SĂNĂTATE PROPUSE ȘI CREATE CU ORGANIZAȚII INTERNAȚIONALE

Asociatia LifeTech City, in calitate de partener alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta Tirgu Mures, si Agentia de Dezvoltare Regionala Centru in calitate de Lider de proiect au obtinut in 2018 finantare in cadrul programului Horizon 2020- inDemand Health, care sprijina finantarea proiectelor in regiunile cele mai inovatoare din Europa in domeniul sanatatii. Proiectul urmeaza a se implementa in perioada 2019-2020. 

Intalnire LifeTech City

In data de 23.08.2016 Polul de Competitivitate LifeTech City a avut o noua intalnire care a avut drept scop principal identificarea potentialului de transfer tehnologic al membrilor, precum si oportunitatilor de finantare disponibile din programe nationale si europene deopotriva... 
Comunicat de presa

COMUNICAT DE PRESA